Corner to corner tips en tricks – vlog 112


In deze nieuwe vlog haak ik mijn nieuwe patroon Kiekeboe Snuggie! Ik haak dit pixel patroon in de corner to corner steek en geef in de vlog meteen wat tips en tricks hoe ik dat doe 🙂
Dit is het project waar ik vlak voor mijn burn out en ook tijdens aan werkte. Je ziet me dan ook in het oude huis zitten haken en m’n dochters zijn nog een jaar jonger (vooral bij de jongste is dat te zien :-)). Neem een kijkje en dan kan je het zelf zien 😀


Linkjes

Hierbij de linkjes van de maaksels die ik laat zien/waar ik het over heb:

Snuggie Kiekeboe! – patroon van made by Mriek: https://www.etsy.com/nl/listing/1172258043/pixel-haak-patroon-snuggie-kiekeboe-made?
Budgetyarn die ik kocht bij Marlaine (niet gesponsord): https://www.marlaine.nl/brands/budget-yarn/
Snuggie amigurumi – patroon van made by Mriek: https://www.etsy.com/nl/listing/257103095/snuggie-nederlands-amigurumi-haak

Mijn YouTube kanaal waar je je gratis op kunt abonneren zodat je niks mist: https://www.youtube.com/madebymriek


Het pixel haken was voor mijn burn out al klaar, toen ging ik het pixel project nog vergroten door er een corner to corner rand omheen te haken. Ik was geïnspireerd door een log cabin quilt en het leek mij leuk om dit met de corner to corner steek uit te proberen. Ik gebruikte de corner to corner join as you go en dit niet nadenken maar haken werkje bleek heerlijk om te doen op vakantie. Zo kon ik toch lekker haken, maar ook mijn hoofd leegmaken. Niet nadenken maar haken, soms is dat ook heerlijk!

Ik haakte eerst de twee oranje banen en daarna de twee blauwe banen. In het patroon staat het patroon van alleen Snuggie met de blauwe achtergrond uitgeschreven, maar ook meteen met de blauwe en oranje banen eromheen. Zo kan je zelf kiezen wat je doet 🙂

Ik ben heel benieuwd naar jou versie! Deel je hem met mij met de #MrieksSnuggie en/of #SnuggieKiekeboe, dan kan ik ze terug vinden 🙂

Dankjewel voor het kijken naar de vlog en het lezen van deze blog! Tot snel weer,

liefs,
Mriek

Gebruikte materialen:
Patroon: Kiekeboe Snuggie – made by Mriek
Garen: Budgetyarn Acrylic DK in de kleuren 016, 021, 064, 068 en 100.

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


Geef een reactie