De tweede banner – WIDM CAL


En hoe is het je vergaan met de eerste banner? Is hij af?
Vandaag gaan we voor de tweede banner, de onderste. Kleuren zijn hetzelfde als vorige week, de tekst is (natuurlijk) wat anders 🙂

Trust nobody, gesproken door Horace Cohen. Ook al haalde hij het maar tot de derde aflevering in 2011, zijn stem is sindsdien te horen in de leader met de iconische woorden. En eigenlijk vat het wel het programma samen. Niemand is te vertrouwen, de een is de mol, de ander doet zich voor als de mol. Eigenlijk is het een heel ingewikkeld spel. Zou jij er aan mee willen doen? Ik denk dat ik er niet geschikt voor ben xD

Op YouTube is weer een nieuwe vlog te vinden hoe ik de banner haak. Ik laat hier ook zien wat er aan de achterkant gebeurt als je de draad mee laat lopen ipv afknippen en opnieuw aanhechten. Je kan hem hier bekijken.

Maar laten we het patroon maar eens delen, daar kom je tenslotte voor toch 😉 Net als vorige week deel ik hem 2x, 1x staat hij op 1 A4 en 1x op 2 A4tjes. Patroon is verder exact hetzelfde.

Geniet van het haken! Het is de laatste banner, vanaf volgende week gaan we aan de blokken beginnen! En natuurlijk begint zaterdag het nieuwe seizoen van Wie is de mol? Geniet ervan! En één advies, haak niet tijdens het kijken, je mist dan de helft (ik spreek uit ervaring xD)

Liefs,
Mriek

Project: Wie is de mol CAL – made by Mriek
Patroon op 1 A4
Patroon op 2 A4

Wil je meer weten over de materialen die ik gebruik en hoe je moet pixel haken met de corner to corner steek? Lees dan dit bericht. Hier staat alles wat je moet weten over deze crochet along.

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


Geef een reactie