One big granny a week


Je kent mijn one big granny a week project vast wel! Zeker als je regelmatig mijn blogs leest heb je hem vast wel eens voorbij zien komen. Maar opeens was ik daarmee gestopt. In de vlog van deze week leg ik uit waarom.

2020 startte ik met one big granny a week, elke week haakte ik 1 groot vierkant met Stylecraft Special DK met mijn restjes garen. Na 23 weken kwam er een einde aan de posts en had ik 24 granny squares gehaakt. Waarom ik ben gestopt kan je hier horen in m’n nieuwste vlog.

Linkjes

Hierbij de linkjes van de maaksels die ik laat zien/waar ik het over heb:

Overzicht van alle blogs over one big granny a week: https://madebymriek.com/category/haken/one-big-granny-a-week/
Mijn YouTube kanaal waar je je gratis op kunt abonneren zodat je niks mist: https://www.youtube.com/madebymriek

Voor nu is dit project dus klaar. Niet af, maar ik kan er nu dus niet mee verder. Als ik weer meer restjes Stylecraft heb zal ik er vast nog mee verder gaan. Eerst even wat pixel projecten maken. Jullie zullen hem vast voorbij zien komen als ik hem weer opppak 😀

Liefs,
Mriek

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


Geef een reactie