Hello Kitty pixel deken


Ik ben een jaar geleden een nieuwe blog begonnen. Maar wat oude toppers staan nog op mijn oude blog. Hoog tijd om ze hiernaartoe te halen dus! 😀

Hello Kitty pixel deken

Na de Jip en Janneke deken voor mijn nichtje Nova kon er natuurlijk geen deken ontbreken voor nichtje Isis (de grote zus van Nova). Dit keer een Hello Kitty deken zodat er iets meer kleur in zat. Plaatje wederom zelf omgezet in pixels en gehaakt met stokjes. Deze is niet in twee weken gehaakt, hier begon ik wat eerder aan voor haar verjaardag. Een hoop uren werk, maar het resultaat mag er zeker wezen!

Ivm auteursrecht is het patroon niet meer beschikbaar.

Volgende week komt er een nieuwe goude oude online 😉

Liefs,
Mriek

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


Geef een reactie