Moss Stitch Ripple tutorial


Ik ben een jaar geleden een nieuwe blog begonnen. Maar wat oude toppers staan nog op mijn oude blog. Hoog tijd om ze hiernaartoe te halen dus! 😀

Moss stitch ripple

Een granny ripple kennen we vast allemaal wel. Mij leek het leuk om ook zoiets te maken met de moss stitch! Dus ging ik uitproberen en het lukte! Oh wat vond ik het gaaf en leuk en ik deelde met veel plezier het patroon. Heb ik uiteindelijk een afgerond project met deze steek? Ehm nee 🙈 Maar dat maakt hem niet minder leuk 😉

Wil jij een project maken met de moss stitch ripple? Het patroon vind je hier:

Veel haakplezier! Volgende week komt er een nieuwe goude oude online 😉

Liefs,
Mriek

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


Geef een reactie