Jongen of meisje?


Dat was toch wel een spannende vraag een paar weken geleden, zit er een jongen of meisje in mijn buik? Mijn grote droom om een meisje te krijgen was al uitgekomen bij de eerste en toch had ik stiekem de voorkeur voor nog een meisje 🙈 Toch zei mijn gevoel dat er een jongen in mijn buik groeide, maar mijn man was stellig en zei dat t een meisje is en m’n dochter zei zo goed als constant dat ze een zusje zou krijgen.

Manlief en dochterlief hadden gelijk, er groeit nog een meisje in mijn buik 🥰 Ik kon t niet geloven, dacht echt dat het een jongen was ☺️ Wij hoorden het al bij de echo, maar de rest van de familie en vrienden moesten nog even wachten. We hadden de opa’s en oma’s uitgenodigd voor een BBQ en zouden het dan ‘onthullen’.

De dag ervoor ging ik met mijn dochter aan de knutsel. We hadden haar die ochtend vertelt dat er een klein zusje in mijn buik groeit. Ik maakte met tape op twee grote aan elkaar geplakte vellen papier het woord zusje en liet dochterlief erover vingerverven. Ze ging er helemaal voor en zat helemaal onder de verf 😆 Om de verf ‘af te vegen’ gaf ik haar nog een vel papier waarop de de rest uit kon smeren. Ze genoot 😄

Het was warm dus de verf was zo droog en de tape kon eraf. Zo hield je mooi het woord zusje over. Op het andere verfwerk plakte ik met letter stickers ‘Kiana krijgt een’, om de spanning op te voeren.

Voor het keukenraam hing de ‘jongen of meisje’ slinger die ik heb gepixelhaakt (is dat een werkwoord? Anders bij deze 🙃). De gordijnen waren dicht zodat de opa’s en oma’s niet naar binnen konden gluren. Op de deur naar de woonkamer hing het verfwerk met ‘Kiana krijgt een’ en als je de deur open deed hing er groot ‘zusje’ op het raam tegenover de deur. Ook hadden we het huis en de tuin roze versierd, dus veel duidelijker konden we het niet maken 😄

Ik vond het zo een erg geslaagde onthulling, weer eens wat anders dan een taart aansnijden 😁 Was ook lekker geweest, maar ik was blij dat we daar niet voor hadden gekozen aangezien ik hartstikke ziek op bed lag 🙈 Maar goed, dat was niet anders 🙃

Liefs,
Mriek

Patroon pixel gehaakte slinger: made by Mriek, wordt volgend jaar verwacht

Garen: Stylecraft Special DK in de kleuren:
– 1003 aster
– 1384 sherbert
– 1241 fondant
– 1240 soft peach
– 1001 white

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ❤️


3 reacties op “Jongen of meisje?”

  1. wat ontzettend leuk gedaan,en ja is weer eens wat anders dan zo een taart,leuk voor je dochter dat ze een zusje krijgt aangezien ze dat wilde,hihihh
    gefeliciteerd hoor!!

Geef een reactie