Patronen kopen – FAQ

Made by Mriek verkoopt voornamelijk eigen ontworpen pixel patronen. Ook zijn er nog wat amigurumi patronen beschikbaar uit de tijd dat Marieke die ontwierp.

Kopen via Etsy

Via www.etsy.com/shop/madebymriek kan je zien welke patronen er beschikbaar zijn, voor welke prijs en ze ook bestellen.
Het voordeel bij bestellen via Etsy is dat je na de betaling meteen je patroon kunt downloaden en aan de slag kunt.

Kopen via mail

Je kan mij ook een mail sturen met welke patronen je wilt bestellen, je krijgt dan van mij een betaalverzoek en na betaling mail ik je de patronen. Prijzen kan je zien in mijn Etsy shop. Je kan mij mailen op madebymriek @ gmail . com (aan elkaar).
Het nadeel van deze manier van bestellen is dat het even kan duren voordat je het betaalverzoek en na betaling je patronen ontvangt. Ik wil deze optie wel aanbieden omdat niet iedereen een Etsy account heeft en/of wilt hebben.

Hoe ziet een pixel patroon eruit?

Een pixel patroon bestaat uit een getekend pixel patroon met symbolen én uit een uitgeschreven patroon (zie afbeelding hieronder).

Ik bied ze alleen gezamenlijk aan. Mocht het anders zijn staat dit in de omschrijving van het product in mijn Etsy shop.

Mocht je verder nog vragen hebben dan hoor ik dat graag.

Liefs,
Mriek