Fijne Pasen


Fijne Pasen allemaal! Hier wat anders dan anders want ik zit in quarantaine 🙈

Nu is het hier niet standaard eieren zoeken. De kids krijgen al zoveel chocolade en lekkers, ik wilde graag ook wat anders. Nou kwam ik deze leuke Paas speel set tegen bij het Kruidvat van Playing Kids (geen spon) die ik absoluut niet kon laten liggen en ik wist precies wat ik erbij wilde maken!

De inspiratie hiervoor haalde ik bij Wendy op Instagram. Zij maakte jaren geleden speelkleedjes voor haar kids en ze stonden al jaren op mijn verlanglijstje om ook te maken! Ik heb er eindelijk de rust en de tijd voor genomen om het ook daadwerkelijk te doen.

Ik gebruikte restjes stof uit mijn voorraad en had er onwijs veel plezier in om ze te maken 😄 Ik genoot ervan om weer wat te maken achter de naaimachine en vond het zo leuk om alle zakjes en vakjes te zien ontstaan.

Maar bij Pasen horen natuurlijk eieren dus was het het idee om de Paashaasjes en eitjes in deze gekleurde eieren te doen die ik vorig jaar bij de Action kocht (ook geen spon). De eitjes pasten er wel in, de Haasjes niet 😅 Dat werd een andere oplossing zoeken…

Ik zocht wat kleine dingen op hun kamer die wel in de eitjes pasten. Die dingen staan voor de plek waar de Paashaasjes en het speelkleedje (in zelfgemaakt zakje) verstopt liggen. Manlief verstopt de eieren in de woonkamer, de kids kunnen zien op de foto welke eitjes voor wie zijn. Terwijl zij beneden zoeken kan ik op hun kamers de Haasjes en het zakje met speelkleedje verstoppen op de plekken die corresponderen met de spullen in de eitjes.

Nu hopen dat de kids de speelkleedjes leuk vinden. Mocht je willen weten hoe de kids ze vinden volg mij dan op Instagram daar zal ik vandaag een update posten 😊

Hopelijk heb je hier wat inspiratie uit kunnen halen voor een volgend Paasfeest 😊 Het maken en de lapjes bij elkaar zoeken maakte mij iig onwijs blij 😊

Liefs,
Mriek

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


Eén reactie op “Fijne Pasen”

Geef een reactie