Dromen, durven, doen


Het leek mij leuk om weer wat vaker een blog te schrijven. Mijn posts op Instagram zijn soms met een hele lap tekst, dus waarom plaats ik die niet gewoon hier? Dan verdwijnt het ook minder snel voor mijn gevoel. Dus bij deze een blog die in mij op kwam terwijl ik in het zonnetje zat te haken. Veel lees plezier 💛


Dromen, durven, doen

Hoeveel jaar is het geleden dat ik dit idee had? Sowieso al meer dan 5, ik gok 7. Waarom ben je er dan niet aan begonnen? Angst, onzekerheid? Hoe ga ik dit aanpakken, hoe werkt dit het beste?

De timing is voor mij nu helemaal rijp om hieraan te werken. Ik heb opgroeiende kinderen die hier de komende jaren veel plezier van kunnen hebben. Ook nu we weer meer op stap kunnen gaan is dit het uitgelezen moment.

De eerste garens kocht ik tijdens de opening van de Sugaridoo Studio in Rijswijk. M’n oudste was er toen al dus dat is zo’n 5 jaar geleden. De bollen liggen nog steeds onaangetast in m’n voorraad. Te wachten op het moment.

Dat moment is nu dus daar! Al ben ik de eerste versie met andere kleuren aan het maken. Ik moet kijken of het werkt zoals ik wil, dus dat doe ik met andere kleuren dan in het uiteindelijke patroon.

Ik zat hier in de tuin, in de zon heerlijk te werken aan een prototype. Dit wordt de achterkant. Die gaat uiteindelijk heel anders worden, maar zo gebruik ik allemaal vrolijke restjes en weet ik of het gaat werken.

Klinkt allemaal erg cryptisch, maar het maakt mij helemaal blij 😄 Eindelijk ben ik dit idee aan het haken, eindelijk ben ik aan het kijken of het lukt. Ik geniet van het proces en weet dat als het lukt dat ik er nog een mag gaan haken en het ook uitvoerig getest moet worden. Maar als dit lukt heb ik ontelbaar ideeën om uit te werken!

Wordt vervolgd 😉

Liefs,
Mriek

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


Eén reactie op “Dromen, durven, doen”

Geef een reactie