Waarom was het zo lang stil? – video podcast #6


Tsja, meer dan 200 dagen geen video podcast en vlogs op mijn YouTube kanaal en veel minder posts op Instagram en Facebook. Waar dat door kwam zie je in de nieuwste video podcast. Maar natuurlijk ook wat ik de laatste tijd gehaakt heb! 😀

Linkjes

Patroon Sint en Piet pixel cupcakes: https://www.etsy.com/nl/listing/1120035511/sint-en-piet-cupcake-pixel-patroon-made?ref=shop_home_feat_2

Patroon 361 dagen pixel deken: https://www.etsy.com/nl/listing/568796870/haak-patroon-361-dagen-pixel-hart-en?ref=shop_home_active_4

Patroon Tomte deken: https://www.etsy.com/nl/listing/960244364/haak-patroon-tomte-deken?ref=shop_home_active_2

Jurkjes voor lappenpop Koala en Beer komen uit het boek: Gehaakte Lappenpoppen 2 van Sascha Blase-van Wagtendonk

Harry Potter etui is gemaakt door @doormijmetliefde en kan je vinden op Instagram: https://www.instagram.com/p/CWRBz9wrkbu/


Ik ga zelf ook aan de slag met het patroon van de cupcake Sint en Piet. Voor de Sint heb ik mijn kleuren uitgekozen. Ik gebruik restjes Stylecraft Special DK in de kleuren: Black 1002, Wisteria 1432, White 1001, Lipstick 1246, Matador 1010, Citron 1263, Sunshine 1114 en Soft Peach 1240.

Ik ben er nog niet helemaal uit welke steek ik zal gebruiken. Ik neig erg naar de block stitch. De laatste tijd heb ik 2 stokjes is 1 pixels en granny squares gebruikt, dus ik heb wel zin om het anders aan te gaan pakken. Weer even wat anders om te haken, afwisseling maakt het juist weer leuk!

Met de block stitch of de corner to corner steek kan het een klein kussentje of een leuke wandhanger worden. Hmm, genoeg opties dus. Maar wat het precies gaat worden weet ik nog niet. Maar ik weet wel dat ik onwijs veel zin heb om met dit project aan de slag te gaan! 😀

Heb jij ook zin gekregen? Het patroon is te bestellen in mijn Etsy shop en t/m 5 december 2021 krijg je 1 euro korting met de code SINT2021. Dus sla nog even je slag, ook leuk als schoen cadeautje! 😀

Liefs,
Mriek

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel <3


3 reacties op “Waarom was het zo lang stil? – video podcast #6”

  1. Neem maar de tijd om alles op een gave manier zonder stress 😩 af te krijgen. Bewonder je in ieder geval voor al wat je onderneemt met haken. Ik zou wel stressy zijn 😩 😪 met zoveel verschillende grote projekten te saam. Zelf ook met te veel bezig geweest en nu moeilijk…. Wens je veel rustige plezierige haak momenten. ♥ een warm hart toegewenst. Josiane

Geef een reactie