Muts en cowl haken


Afgelopen herfst was het naast de Wie is de mol CAL ook tijd om weer een nieuwe muts en cowl voor mijn oudste dochter te haken. Ze had een knaloranje winterjas met gouden accenten, dus het mochten wel een rustige muts en cowl worden.

Ik koos voor Budgetyarn acryll in de kleur ecru en Scheepjes Twinkel in de kleur goud om een muts en cowl te haken.

De cowl werd relatief simpel, ik haakte de block stitch met de stokjes met Budgetyarn en de lossen en vasten rij met Scheepjes Twinkel.

Voor de muts heb ik een pixel patroon ingehaakt met de block stitch. Een leuk experimentje voor mezelf 😀 De muts is gehaakt met Budgetyarn en het sneeuwvlokjes patroon met Scheepjes Twinkel en bovenop een pompom van Scheepjes Twinkel.

Ik ben alleen zo stom geweest om er geen goede foto’s van te maken. Inmiddels zijn ze redelijk afgedragen en niet meer foto waardig xD Het viel me wel op dat na het wassen de pompom wat smoezelig is geworden, wat ik wel jammer vind.

Ik heb er wel een Instagram reels mee gemaakt. Die kan je hieronder zien, dan heb je toch een indruk hoe ze eruit zien xD (Klik op de foto hieronder om naar mijn Instagram te gaan).

Liefs,
Mriek

Gebruikte materialen:
Patroon: zelf bedacht, niet uitgeschreven
Garen: Budgetyarn Acryll in de kleur ecru, Scheepjes Twinkel in de kleur goud

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


Geef een reactie