De start van de tomte deken – vlog 105


Heb jij al gehoord van de tomte deken? Het nieuwste pixel haak project van made by Mriek!

De tomte deken is een Kerstdeken die we in december 2020 gezamenlijk gaan maken! Je haakt hem in je eigen tempo, wanneer jij er zin in hebt. We maken hem samen, dit doe je door je deken te delen met de hashtag #tomtedeken op Instagram en in de Facebook groep ‘Ik hou van pixel haken’ zo kunnen we elkaar aanmoedigen en lieve reacties geven en haken we zo samen deze deken.

Ik maak een 3 delige vlog over dit project. Ik ben in november al gestart met haken zodat we dmv de vlogs toch ook een beetje samen kunnen haken. Vandaag komt deel 1 online met daarin het prille begin van dit project: het idee uitwerken naar een patroon! Je ziet dit allemaal in deze vlog:

Linkjes

Hierbij de linkjes van de maaksels die ik laat zien/waar ik het over heb:
Pixel haken met de block stitch, made by Mriek: https://madebymriek.com/2020/11/23/block-stitch-pixel-haken/
Vlog 81 – pixel haken met de block stitch, made by Mriek: https://www.youtube.com/watch?v=CGBIhKfVFHA

Patroon van de tomte deken kan je bestellen door mij een mail te sturen (madebymriek @ gmail . com). Hij kost op dit moment 2,50 euro. Als je mij mailt stuur ik jou een betaalverzoek, zodra hij is betaald krijg je een mail met het patroon.

Mijn YouTube kanaal waar je je gratis op kunt abonneren zodat je niks mist: https://www.youtube.com/madebymriek

Dit is hoe de deken eruit zag aan het einde van de vlog. Draadjes netjes afgehecht en 5 rijen gehaakt. Ik haak de tomte deken met de block stitch, ik vind het een erg fijne steek om mee te pixel haken. Hoe hij werkt leg ik hier uit.

Volgende week een nieuwe vlog over de tomte deken! Zie ik je dan weer?

Liefs,
Mriek

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


Geef een reactie