Aan elkaar haken en de rand – WIDM CAL


Whoow, wat een finale afgelopen zaterdag! Jeroen de Mol, zag jij hem aankomen? Mijn reactie kan je zien in de vlog van deze week…

Ik begon de vlog lekker, alle blokken uitgestald op de grond zodat je kan zien hoe het moet worden. Helaas wordt ik ziek en loop ik daardoor achter op schema. Heb ik de deken af? Dat zie je in deze vlog.

Natuurlijk volgt hierbij het patroon van deze week. We haken de blokken en banners aan elkaar en haken er een rand omheen. Kan je het je voorstellen, we zijn bijna klaar!

Mocht je vragen hebben over het patroon, schroom niet om mij te mailen of een dm te sturen. I’m always happy to help 🙂

Nog een vraagje van mij aan jou: Heb je meegehaakt of heb je de deken af? Ik zou graag foto(‘s) van je willen gebruiken in de vlog van volgende week maandag (2 november 2020). Dus foto’s terwijl je eraan werkt, afgerond blok, afgeronde deken, wat je er ook mee hebt gemaakt, alles is welkom! Mail mij de foto(‘s) op madebymriek @ gmail . com met vermelding van de voornaam en wie weet zie je volgende week je eigen foto(‘s) wel langskomen in de vlog 😀

Volgende week volgt nog een lange vlog met exclusief achter de schermen materiaal over de Wie is de mol crochet along. Ik heb wat leuke achter de schermen dingen gefilmd zodat je een indruk kan krijgen wat er allemaal bij komt kijken. En is de deken volgende week af? Dat zie je volgende week! 😀

Liefs,
Mriek

Project: Wie is de mol CAL – made by Mriek
Patroon

Wil je meer weten over de materialen die ik gebruik en hoe je moet pixel haken met de corner to corner steek? Lees dan dit bericht. Hier staat alles wat je moet weten over deze crochet along.

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


Geef een reactie