Wie is de mol logo – blok 9, de laatste!! – WIDM CAL


Dit is het allereerste blok die ik haakte, voor jullie is dit de allerlaatste. Afscheid nemen we na dit blok gelukkig nog niet. Maandag gaan we de blokken en banners aan elkaar haken tot een deken!

Ik denk dat dit het meest ingewikkelde blok van de hele deken is. Het is goed opletten en goed tellen, want er zitten veel kleurwissels in. Ik maakte dit blok daarom al in juli, zo wist ik hoe ingewikkeld de deken ongeveer zou zijn. Mijn man maakte terwijl ik dit blok maakte een scriptje voor mij om de pixel patronen ook makkelijk uit te kunnen schrijven. Tijdens het testen verliep het allemaal niet geheel vlekkenloos en bleek ik 2 verschillende versie’s van de deken te hebben! Hoe dit verder gaat kan je zien in de vlog.

En nu, zonder op onthoud, volgt het patroon van de laatste blok!

Zo ziet de deken eruit. Het einde komt in zicht, we zijn er bijna! Schuif vooral met je blokken voor de volgorde die jij in je deken wilt hebben, alles is goed! Aan het eind gaat het er natuurlijk om dat jij blij bent met je deken 😉

Deel je je haaksels met mij? Dit kan via de #wieisdemolcal op Instagram en Facebook, maar bijvoorbeeld ook in de ‘Ik hou van pixel haken’ groep op Facebook! Ik vind het leuk om jullie resultaten (of wips, het ligt er maar net aan hoe ver je bent) te zien 😀

Heel veel plezier met de finale morgen, geniet ervan! En tot maandag, dan gaan we er een eind aan breien ehm, haken 😉

Liefs,
Mriek

Project: Wie is de mol CAL – made by Mriek
Patroon

Wil je meer weten over de materialen die ik gebruik en hoe je moet pixel haken met de corner to corner steek? Lees dan dit bericht. Hier staat alles wat je moet weten over deze crochet along.

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


Geef een reactie