Knutselen met kids, made by Mriek, Pixel haken, Wie is de Mol?

Patroon mini joker en vrijstellingen

Zou het niet leuk zijn om ook kleine vrijstellingen en jokers zelf te kunnen maken om je eigen Wie is de mol spel te kunnen spelen? Klinkt goed toch?! Alleen de patronen van de Wie is de mol CAL hiervoor gebruiken met strijkkralen klinkt leuk, alleen valt die een beetje groot uit…

Zou het dan niet leuk zijn om een klein handzaam formaat te hebben? Nou, die heb ik ook gemaakt πŸ˜€

Gaaf toch?! Het patroon zal ik met jullie delen:

Je kan ze natuurlijk de joker, groene vrijstelling en zwarte vrijstelling maken van strijkkralen, kleuren aanpassen en klaar πŸ˜€ Allemaal hetzelfde patroon! In het document kan je ze alle 3 zien met de gebruikte kleuren. Maar ze maken in alle kleuren van de regenboog klinkt mij ook leuk in de oren πŸ˜€ Leuk om te maken deze herfstvakantie dacht ik zo πŸ˜€

Hier ziet je het verschil in formaat van de twee πŸ™‚

Heel veel plezier met maken! En deel je je resultaten met mij? Ik ben op social media te vinden als made by Mriek maar je kan me ook mailen via het contact formulier op mn site πŸ™‚

Liefs,
Mriek

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel πŸ’›

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s