Patroon mini joker en vrijstellingen


Zou het niet leuk zijn om ook kleine vrijstellingen en jokers zelf te kunnen maken om je eigen Wie is de mol spel te kunnen spelen? Klinkt goed toch?! Alleen de patronen van de Wie is de mol CAL hiervoor gebruiken met strijkkralen klinkt leuk, alleen valt die een beetje groot uit…

Zou het dan niet leuk zijn om een klein handzaam formaat te hebben? Nou, die heb ik ook gemaakt 😀

Gaaf toch?! Het patroon zal ik met jullie delen:

Je kan ze natuurlijk de joker, groene vrijstelling en zwarte vrijstelling maken van strijkkralen, kleuren aanpassen en klaar 😀 Allemaal hetzelfde patroon! In het document kan je ze alle 3 zien met de gebruikte kleuren. Maar ze maken in alle kleuren van de regenboog klinkt mij ook leuk in de oren 😀 Leuk om te maken deze herfstvakantie dacht ik zo 😀

Hier ziet je het verschil in formaat van de twee 🙂

Heel veel plezier met maken! En deel je je resultaten met mij? Ik ben op social media te vinden als made by Mriek maar je kan me ook mailen via het contact formulier op mn site 🙂

Liefs,
Mriek

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


Geef een reactie