Groene vrijstelling – blok 5 – WIDM CAL


Weet je nog, aflevering 1? Allemaal liepen ze een groene vrijstelling mis. Maar heeft de mol die uit het bakje gehaald of iemand van de productie?
In ieder geval staat op het blok van deze week de groene vrijstelling! Een ticket om door te mogen gaan naar de volgende aflevering op jacht naar de mol.

Natuurlijk is er ook weer een nieuwe video op YouTube! Ik haak daarbij natuurlijk aan dit blok, maar wat wel speciaal is is dat ik dit blok ben begonnen met haken tijdens de eerste aflevering! Mijn reactie op de aflevering en dat Wie is de mol weer is begonnen kan je daar natuurlijk zien, maar ook dat ik de motivatie om de CAL te haken een beetje kwijtraak en hoe ik hem weer oppak. Je kan hem hier vinden.

Het patroon van deze week? Die vind je hieronder als download:

Eigenlijk zitten er dit seizoen tot nu toe nog niet heel veel troeven in het spel. We hebben de groene vrijstelling gezien in aflevering 1, daar hebben een paar kandidaten een joker weten te bemachtigen, er is later gesproken over een zwarte vrijstelling, maar eigenlijk blijft het verder op dat vlak redelijk stil. As zaterdag komen we wel meer te weten over de molmunten, die we voorbij zagen komen aan het einde van de vorige aflevering. Ben benieuwd wat dat inhoud.

Qua blokken zijn we nu over de helft! Whoohoo, lekker bezig!
Haak jij mee? Stuur me dan vooral een foto, vind ik leuk 😀 Dat kan via Instagram of via de mail, of deel je foto met de hashtag #wieisdemolcal

Dit was hem weer voor deze week! Heb jij een idee welke blokken er nog zullen volgen?

Liefs,
Mriek

Project: Wie is de mol CAL – made by Mriek
Patroon

Wil je meer weten over de materialen die ik gebruik en hoe je moet pixel haken met de corner to corner steek? Lees dan dit bericht. Hier staat alles wat je moet weten over deze crochet along.

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


Geef een reactie