Etherdiscipline – blok 3 – WIDM CAL


Ja hoor, Ellie zei het toch echt in aflevering 2 en ze kreeg haar momentje van de mede kandidaten: ‘Etherdiscipline’. Door haar politie werk bracht zij dit woord in Wie is de mol het vorige seizoen dat ze mee deed en is daardoor legendarisch geworden. Mijn zwager kwam met het idee voor dit blok, want elk seizoen zitten er meerdere opdrachten met walkie talkies in het seizoen, dus ze konden zeker niet ontbreken. Er wordt ook vaak lekker mee gemold, door de mol maar ook door de kandidaten om verdacht te lijken xD

Natuurlijk is er ook weer een filmpje over dit blok 😀 Hierin vertel ik ook over de online handwerk club van Charlie waar ik te gast was (klik hier om dit te bekijken) en zie je me lekker veel haken en wat ik ondertussen allemaal doe xD Mijn vlog vind je hier.

Maar je komt hier natuurlijk voor het walkie talkie patroon! Die kan je hieronder vinden:

Jeetje we zijn lekker op weg! Twee banners en 3 blokken zijn na deze week af! Ben jij nog bij of heb je nog wat in te halen?

Veel haakplezier!!

Liefs,
Mriek

Project: Wie is de mol CAL – made by Mriek
Patroon

Wil je meer weten over de materialen die ik gebruik en hoe je moet pixel haken met de corner to corner steek? Lees dan dit bericht. Hier staat alles wat je moet weten over deze crochet along.

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


Geef een reactie