Groen scherm – blok 1 – WIDM CAL


Wie is de mol is zaterdag van start gegaan! Hoe vond je de eerste aflevering? En wat vind je van de kandidaten? Oh ik ben zo blij dat er een extra seizoen is en wat doen er leuke mensen mee! 😀 We zijn weer op zoek naar de mol met z’n allen!

Deze week haken we het eerste blok! En wat erop staat wilt elke kandidaat zien in de eerste aflevering: een groen scherm! Natuurlijk willen ze dat de weken erna ook nog zien, maar helemaal de eerste. Want wie wil er nou in de eerste aflevering uit liggen? Volgens mij was Tina er niet heel blij mee …

Natuurlijk heb ik er ook weer een video op YouTube over gemaakt 😀 Ik heb dit blok in record tempo gehaakt (nog niet eens in 2 dagen!) zelfs onderweg in de auto zat ik eraan te haken. Maar ik leg ook uit hoe je pixels die niet aan elkaar zitten kan verbinden, zodat het toch lijkt of de pixels aan elkaar zitten. Nieuwsgierig? Je ziet het nu op YouTube!

En dan nu natuurlijk waar jullie op zitten te wachten, het patroon van dit blok. Je vindt hem hieronder:

Zo het eerste blok zit in de digitale deken. Nog 8 te gaan! Het is natuurlijk een voorbeeld, als jij een andere volgorde wilt gebruiken is dit natuurlijk helemaal prima 😀

Elke keer als ik een blok af heb maak ik direct een selfie met het blok. Zo kan ik makkelijk tussen de foto’s terugvinden wanneer een blok af was. En het is natuurlijk ook gewoon leuk om te hebben 😀

Veel haakplezier met dit blok, volgende week volgt de volgende! 😀

Liefs,
Mriek

Project: Wie is de mol CAL – made by Mriek
Patroon groen scherm

Wil je meer weten over de materialen die ik gebruik en hoe je moet pixel haken met de corner to corner steek? Lees dan dit bericht. Hier staat alles wat je moet weten over deze crochet along.

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


Eén reactie op “Groen scherm – blok 1 – WIDM CAL”

Geef een reactie