Familie portret van 2019 borduren


De vlog stond vanmorgen al online, de blog nog niet. Tsja soms lopen dingen anders dan gepland. Ik heb de hele week ziek op bed gelegen en veel actie zat er niet in mij. Vlog uploaden en inplannen wilde nog wel lukken, hij was immers al gemonteerd. De rest kwam later wel dacht ik zo, dus vandaar.

In de nieuwe vlog van vandaag ben ik aan het borduren! Ik maak mijn jaarlijkse familie portret. Al is deze wel nog van 2019. Normaal maak ik ze altijd voor ons half jarig huwelijk (24-11), maar dat ging nu niet op. Ik twijfelde lang of ik zwanger of met baby in mn armen op het portret wilde staan. Aan het eind van november kregen we ook nog te horen dat onze hond Sjakie ernstig ziek was en niet lang meer te leven had. Toen wist ik helemaal niet meer hoe ik het portret van 2019 moest vormgeven en liet het los. Hoe ik het nu heb gedaan zie je in de vlog en die vind je hier.

Linkjes

Hierbij de linkjes van de maaksels die ik laat zien/waar ik het over heb:

Voor alle andere portretten vanaf 2014 klik hier: https://madebymriek.com/2019/05/24/5-jaar-getrouwd-5-geborduurde-familie-portretten/
Mijn YouTube kanaal waar je je gratis op kunt abonneren zodat je niks mist: https://www.youtube.com/madebymriek

Ik ben in 2014 begonnen met deze portretjes, het jaar dat mijn man en ik zijn getrouwd. Ik kwam ze tegen op Pinterest en volgde hiervoor een DIY van Martha Stewart. Het is een jaarlijkse traditie geworden en wat ben ik blij dat ik dit ben gaan doen! Het geeft op zo’n leuke manier weer hoe onze familie groeit sinds we zijn getrouwd. Er hangen nu in de gang dus al 6 portretjes, eind van dit jaar volgt nummer 7! Ik verwacht geen gekke dingen dit jaar, misschien een wat ander kapsel en twee meiden die zijn gegroeid. Naja, we gaan zien wat de rest van 2020 ons gaat brengen!

Liefs,
Mriek

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


3 reacties op “Familie portret van 2019 borduren”

Geef een reactie