Gelukspoppetjes haken naar het nieuwe boek van Annemarie Arts


Het was even doorwerken deze week. Het laatste gelukspoppetje was namelijk afgelopen maandagavond pas af. Al het video materiaal monteren, muziekjes eronder, maar het is gelukt! Er staat weer een nieuwe vlog online!

Dit keer wel een speciale, ik mocht namelijk van Kosmos het nieuwe boek van Annemarie Arts ontvangen: Gelukspoppetjes haken! Ik hoor je denken, maar zo’n boek van Annemarie was er toch al? Dat klopt, dit is een geheel nieuw boek, met nieuwe patronen, nieuwe poppetjes en een nieuwe toevoeging namelijk een houten kraal als buikje.

Mijn oudste dochter mocht 2 gelukspoppetjes uitkiezen die ik ging haken. Welke dat zijn geworden zie je in de vlog 😉 De eerste verwachtte ik wel, maar de tweede zag ik niet aankomen. Maar zoals u wenst mevrouw en mama ging aan de haak 😀

Helaas kon er geen live boekenfeestje plaatsvinden, maar in het pakketje wat ik kreeg (en unbox in de vlog) zat alles om er thuis een feestje van te maken. Natuurlijk heb ik dat gedaan, maar of dat allemaal wel volgens plan is verlopen ….

Nieuwsgierig naar de vlog? Je vind hem hier: https://youtu.be/5JCEegpxpRU

Linkjes

Hierbij de linkjes van de maaksels die ik laat zien/waar ik het over heb:

Gelukspoppetje haken – Annemarie Arts: klik hier om het boek te bestellen
Mijn YouTube kanaal waar je je gratis op kunt abonneren zodat je niks mist: https://www.youtube.com/madebymriek

Zoals je in de vlog kan zien mocht ik van mijn dochter het lieveheersbeestje en Sinterklaas haken. Geweldige combi hè?! 😀 Ik gebruikte garen uit mijn restjes voorraad, maar natuurlijk kan je ook gewoon de kleuren gebruiken die in het boek staan vermeld. Ik heb zo goed mogelijk geprobeerd de kleuren te matchen, maar het leuke van dit boek is dat je juist lekker je restjes kan gebruiken 😀

Kende jij het nieuwe boek van Annemarie al? En heb je er wat uit gehaakt? Ik ben benieuwd 😀

Liefs,
Mriek

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


Eén reactie op “Gelukspoppetjes haken naar het nieuwe boek van Annemarie Arts”

Geef een reactie