made by Mriek, Vlog

Lego koffertje met Lego tape maken

Zo, vandaag geen haak vlog. Maar natuurlijk wel wat zelfgemaakts! Ik ben er helemaal weg van en kreeg de joy die ik kreeg tijdens het maken van het koffertje helemaal terug tijdens het monteren. Ik maakte namelijk een Lego koffer voor mijn dochter van 3,5 jaar ๐Ÿ˜€

Soms wordt je ergens gewoon helemaal enthousiast van en ik had ze al wat vaker voorbij zien komen op Instagram en Pinterest. En toen kwam ik opeens de Lego tape tegen bij het Kruidvat en nam ik wat rollen mee naar huis. Ik had er verder niet over nagedacht hoeveel ik nodig zou hebben, ik nam maar wat mee. Of het genoeg is zie je in de vlog ๐Ÿ˜‰

Linkjes

Hierbij de linkjes van de maaksels die ik laat zien/waar ik het over heb:

De DIY die ik gebruik voor de Lego koffer van Lady Lemonade: https://www.ladylemonade.nl/lego-koffer-vakantie-auto-vliegtuig/
Mayka Lego tape bij de Intertoys: https://www.intertoys.nl/shop/nl/intertoys/mayka-speelgoed-blok-tape-2-noppen-2-meter-groen-000
Koffertje van de HEMA: https://www.hema.nl/kind/speelgoed/educatief-speelgoed/bouwen/jip-en-janneke-koffertje-15122501.html
Mijn YouTube kanaal waar je je gratis op kunt abonneren zodat je niks mist: https://www.youtube.com/madebymriek

Ik gebruikte voor deze vlog de uitleg van Lady Lemonade, zij maakte er zelfs een weggetje in. Ik vond voor mijn dochter een groot grasveld goed genoeg ๐Ÿ˜‰

Het koffertje voor de jongste is nog niet gemaakt. Ik heb wel een koffertje gekocht maar dacht als ik nou een nog leuker koffertje tegenkom heb ik dalijk spijt dat ik er al een heb gemaakt. Dus het tape is in huis, als ik een koffertje vind die ik beter bij haar vindt passen plak ik het tzt daarin. Haha, misschien vlog ik hier over 3 jaar wel nog een keer over xD

Het koffertje is bij ons een grote hit! Er past niet een al te grote hoeveelheid Lego in, dus blijft het ook lekker overzichtelijk voor een 3/4 jarige. En alles is zo weer opgeruimd, dat is helemaal makkelijk ๐Ÿ˜‰

Ga jij ook een Lego koffertje maken? Misschien voor je (klein)kind, neefje, nichtje, buurkids, of voor jezelf? (Daar twijfel ik nog steeds over, of ik er zelf niet een wil hebben ๐Ÿ˜†)

Liefs,
Mriek

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ๐Ÿ’›

2 gedachten over “Lego koffertje met Lego tape maken”

  1. Wauw ik zag hem op insta voorbij komen. Geweldig! Leuk voor op vakantie! Wanneer had je dat bij Kruidvat gekocht? Ik wil dat ook!!! ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s