Lego koffertje met Lego tape maken


Zo, vandaag geen haak vlog. Maar natuurlijk wel wat zelfgemaakts! Ik ben er helemaal weg van en kreeg de joy die ik kreeg tijdens het maken van het koffertje helemaal terug tijdens het monteren. Ik maakte namelijk een Lego koffer voor mijn dochter van 3,5 jaar 😀

Soms wordt je ergens gewoon helemaal enthousiast van en ik had ze al wat vaker voorbij zien komen op Instagram en Pinterest. En toen kwam ik opeens de Lego tape tegen bij het Kruidvat en nam ik wat rollen mee naar huis. Ik had er verder niet over nagedacht hoeveel ik nodig zou hebben, ik nam maar wat mee. Of het genoeg is zie je in de vlog 😉

Linkjes

Hierbij de linkjes van de maaksels die ik laat zien/waar ik het over heb:

De DIY die ik gebruik voor de Lego koffer van Lady Lemonade: https://www.ladylemonade.nl/lego-koffer-vakantie-auto-vliegtuig/
Mayka Lego tape bij de Intertoys: https://www.intertoys.nl/shop/nl/intertoys/mayka-speelgoed-blok-tape-2-noppen-2-meter-groen-000
Koffertje van de HEMA: https://www.hema.nl/kind/speelgoed/educatief-speelgoed/bouwen/jip-en-janneke-koffertje-15122501.html
Mijn YouTube kanaal waar je je gratis op kunt abonneren zodat je niks mist: https://www.youtube.com/madebymriek

Ik gebruikte voor deze vlog de uitleg van Lady Lemonade, zij maakte er zelfs een weggetje in. Ik vond voor mijn dochter een groot grasveld goed genoeg 😉

Het koffertje voor de jongste is nog niet gemaakt. Ik heb wel een koffertje gekocht maar dacht als ik nou een nog leuker koffertje tegenkom heb ik dalijk spijt dat ik er al een heb gemaakt. Dus het tape is in huis, als ik een koffertje vind die ik beter bij haar vindt passen plak ik het tzt daarin. Haha, misschien vlog ik hier over 3 jaar wel nog een keer over xD

Het koffertje is bij ons een grote hit! Er past niet een al te grote hoeveelheid Lego in, dus blijft het ook lekker overzichtelijk voor een 3/4 jarige. En alles is zo weer opgeruimd, dat is helemaal makkelijk 😉

Ga jij ook een Lego koffertje maken? Misschien voor je (klein)kind, neefje, nichtje, buurkids, of voor jezelf? (Daar twijfel ik nog steeds over, of ik er zelf niet een wil hebben 😆)

Liefs,
Mriek

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


2 reacties op “Lego koffertje met Lego tape maken”

  1. Wauw ik zag hem op insta voorbij komen. Geweldig! Leuk voor op vakantie! Wanneer had je dat bij Kruidvat gekocht? Ik wil dat ook!!! 😉

Geef een reactie