Amigurumidag pixel deken


Ik ben een jaar geleden een nieuwe blog begonnen. Maar wat oude toppers staan nog op mijn oude blog. Hoog tijd om ze hiernaartoe te halen dus! 😀

Amigurumidag pixel deken

De amigurumidag pixel deken, een deken waar ik nog steeds onwijs trots op ben!

Bij Echtstudio had je de amigurumidag en 9 ontwerpers (waaronder ikzelf) ontwierpen een amigurumi in het thema ‘Amigurumi around the world’ voor een crochet along die liep tot de amigurumidag. Wij wisten van te voren van elkaar wat we gingen maken en hoe het poppetje eruit zag en ik was zo brutaal om ze in pixels om te zetten. Gewoon voor de leuk en kijken of mij dat een beetje lukte. Ik deelde dit met de andere ontwerpers en Kim van Echtstudio en die waren meteen enthousiast. Zo ontstond het idee om hem ook daadwerkelijk te haken voor de amigurumidag en het patroon aan de haak fans aan te bieden 😄

Zin om deze deken gebaseerd op ontwerpen van bekende amigurumi ontwerpers ook te haken? Het patroon vind je hier:

Van links naar rechts en van boven naar beneden zijn de ontwerpers van de poppetjes: Marieke Dissel (made by Mriek), Annemarie Arts (Haakidee), Dennis van den Brink (DenDennis), Kristel Droog (MyKrissieDolls), Herriet van de Wiel (Stip en Haak), Stefanie Trouwborst (CuteDutch), Sascha Blase-van Wagtendonk (alaSascha), Tessa van Riet-Ernst (Woolytoons) en Christel Krukkert.

Veel haakplezier! Volgende week komt er een nieuwe goude oude online 😉

Liefs,
Mriek

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


Geef een reactie