Pixel haken met de mini corner to corner steek


Weer een vlogje van vorig jaar. De laatste, hierna zijn ze allemaal van 2020 😀

Omdat mijn baas weg ging haakte ik een chocoladereep wandhanger. Ik had toen al de plannen om pixel haak tutorials te maken en wilde daarom ook de mini corner to corner uitproberen. Bij de mini corner to corner haak je met halve stokjes in plaats van stokjes, dus dat was wel even wennen.

Hoe ik hem haakte, dat zie je in de vlog! 😀

Linkjes

Hierbij de linkjes van de maaksels die ik laat zien/waar ik het over heb:

Het resultaat: https://madebymriek.com/2019/09/29/chocolade-reep-pixel-haken/
Mijn YouTube kanaal waar je je gratis op kunt abonneren zodat je niks mist: https://www.youtube.com/madebymriek

Ik vond de mini corner to corner niet het allermooiste resultaat geven, maar dat kan ook komen door de vele kleurwissels die in dit patroon zitten. Om echt goed mijn mening te vormen zou ik nog een pixel project met de mini c2c moeten haken met wat minder kleurwissels. Wie weet doe ik dat nog eens, maar staat voor nu op de korte termijn niet op de planning. Zeg nooit nooit 😉

Liefs,
Mriek

Patroon: made by Mriek

Garen: Stylecraft Special DK in de kleuren
Dark Brown 1004
Fondant 1241
Wisteria 1432
Grass green 1821
Silver 1203
Walnut 1054

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


Geef een reactie