Nijntje pixel deken


Ik ben een jaar geleden een nieuwe blog begonnen. Maar wat oude toppers staan nog op mijn oude blog. Hoog tijd om ze hiernaartoe te halen dus! 😀

Nijntje pixel deken

Na de dekens voor nichtjes Isis en Nova kon na de geboorte van neefje Fynn een zelfgemaakte deken natuurlijk niet ontbreken. Mintgroen was de kleur van de babykamer en Nijntje een favoriet figuurtje van m’n schoonzus, dus ging ik aan de slag. Het was een leuk patroon om te haken, wel een uitdaging omdat ik inmiddels ook een dochtertje had rondscharrelen (lopen kon ze nog niet ;-)) dus de geboorte heb ik niet gehaald, maar het bezoek erna wel 😀

Ivm auteursrecht is het patroon niet meer beschikbaar.

Volgende week komt er een nieuwe goude oude online 😉

Liefs,
Mriek

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


Geef een reactie