Kussen pixel haken met de corner to corner steek


Er staat weer een nieuwe vlog online! Ik ga een bolletje wol kussen pixel haken!

Het eerste project dat ik haak en vlog sinds de jongste erbij is gekomen in ons gezin. Het was leuk om de camera er weer bij te pakken en alles vast te leggen dat ik doe. Mom life slaat wel toe tijdens dit project. Ik zie de mogelijkheid om even te haken overdag en de oudste wil dan spontaan mee haken en dan wordt de jongste ook wakker. Het echte leven 😉 Je ziet alles in de vlog (klik op de foto).

Linkjes

Hierbij de linkjes van de maaksels die ik laat zien/waar ik het over heb:

Mijn YouTube kanaal waar je je gratis op kunt abonneren zodat je niks mist: https://www.youtube.com/madebymriek

Het patroon zit nog in de verbeter fase 😉 Ik had hem gedeeld op instagram en kreeg een hoop dingen te horen wat mensen erin zagen, maar (bijna) niet een bolletje wol! Dus terug naar de teken tafel en er opnieuw mee aan de slag!

Annemarie is iig heel blij met het kussen en daar gaat het uiteindelijk om 🙂

Liefs,
Mriek

Patroon: made by Mriek, wordt nadat hij is verbeterd beschikbaar
Garen: Stylecraft Special DK Aspen en Magenta

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


Geef een reactie