Granny Square Sleutelhanger tutorial


Ik ben een jaar geleden een nieuwe blog begonnen. Maar wat oude toppers staan nog op mijn oude blog. Hoog tijd om ze hiernaartoe te halen dus! 😀

Granny Square sleutelhanger

Granny square sleutelhangers, een leuk klein en simpel patroontje die ik maakte in 2013. Je kan er heel leuk mee variëren qua kleuren en als je hem hard maakt met bijvoorbeeld paverpol blijft hij ook nog eens netjes en is hij weerbestendig. Handig voor bijvoorbeeld aan je fietssleutels.

Het patroon vind je hier:

Veel haakplezier! Volgende week komt er een nieuwe goude oude online 😉

Liefs,
Mriek

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


Eén reactie op “Granny Square Sleutelhanger tutorial”

Geef een reactie