Monteren en oude blogs nieuw leven in blazen – one big granny a week #18


Achter de schermen wordt er hard gewerkt zodat er vanaf half mei weer vlogs online komen!

Ik werk ook in een nieuw montage programma, dus het is een hoop uitzoeken en uitproberen. Ik kan in dit programma veel meer dan in het oude dus het is zoeken en uitproberen, wat werkt wel wat werkt niet? Maar ik hoop hiermee de vlogs naar een hoger level te kunnen tillen en het ook leuker te maken voor mezelf. In het oude programma liep ik toch een beetje vast door beperkingen.

Er komt ook een nieuwe upload dag, namelijk vrijdag! Hoe laat ga ik nog even over nadenken, maar vrijdag staat vast. Ook altijd met een begeleidende blog met links ed maar ook extra achtergrond informatie, een leuk weetje en/of feitje.

Het gaat leuk worden mensen! Ik ben er bijna weer! Vrijdag 15/5 zet het in je agenda 😉 Het heeft bijna een jaar geduurd, dus de eerste vlog blikken we een beetje terug naar het afgelopen jaar ☺️ Oeh, nu weten jullie dat vast 😉

Ook komt er vanaf deze week elke woensdag een ‘goude oude’ online. Tutorials die ik verplaats van mijn oude blog, naar mijn nieuwe. Zodat alles zo veel mogelijk bij elkaar staat.

Dus over een paar weken zijn er 3 blogs per week! Dus mis niks en volg mijn blog 😉

Liefs,
Mriek

Project: one big granny a week 2020
Patroon: granny square (klik hier voor een tutorial filmpje), granny square join as you go (klik hier voor een tutorial filmpje)
Garen: Stylecraft Special DK kleur 1241 fondant
Haaknaald: 6mm

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


Geef een reactie