Spelletjes spelen – one big granny a week #17


Wij spreken regelmatig af met onze game vrienden voor een weekendje gamen. Het begon met vooral Nintendo spelletjes zoals Mario en Tetris. Tegenwoordig met de kids erbij is het anders dan vroeger, maar als de kids op bed liggen spelen we vooral een bordspel ipv gamen op de TV.

Nu in de lockdown wordt het contact en het samen gamen zeker weten gemist! Ik las een artikel op nu.nl over online bordspellen spelen en gooide het in de groep. En nu spelen we wekelijks een potje Carcassonne. Op afstand, met een videobelverbinding om ook te kunnen kletsen en doen 😊

Ook zin in een potje? Je mag mij altijd uitnodigingen. Ik ben te vinden als madebyMriek 😄

Liefs,
Mriek

Project: one big granny a week 2020
Patroon: granny square (klik hier voor een tutorial filmpje), granny square join as you go (klik hier voor een tutorial filmpje)
Garen: Stylecraft Special DK kleur Sherbert 1034
Haaknaald: 6mm

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


Geef een reactie