Reserve koala lappenpop


De koala lappenpop die ik maakte voor Wuppie, je weet het misschien nog wel ik deed er ook mijn 100 dagen project mee. Ik probeer er haar lievelings knuffel van te maken. Met nadruk op probeer, koala heeft geduchte concurrentie πŸ˜† Maar voor het geval dat moet er natuurlijk wel een reserve knuffel zijn πŸ˜„

Links de concurrentie πŸ˜‰

Dus ging ik met hetzelfde garen en dezelfde dikte haaknaald aan de slag, want het moet echt een kopie zijn en dat is nog wel een uitdaging met handwerk. Niet zozeer in het haken zelf, maar wel in het in elkaar zetten van de lappenpop. Ik had dan ook de originele koala erbij nodig, dus als mevrouw sliep pakte ik de koala er stiekem bij om de reserve zo veel mogelijk hetzelfde in elkaar te zetten.

En ik vind de reserve lappenpop goed gelukt al zeg ik het zelf! Het hoofdje is ongeveer evenveel opgevuld, de oren, armen en benen zitten hetzelfde. Ik vind dat ik het goed heb gedaan! Iig beter dan met de beren van de oudste, daar heeft de reserve beer een veel vollere kop πŸ™ˆ Maar zij heeft het tot nog toe niet door πŸ˜„πŸ‘

Hoe zorg ik ervoor dat ze beide koala’s accepteert? Door ze regelmatig af te wisselen. Op dit moment ligt er een beneden in de box en de ander boven in haar bedje en regelmatig wissel ik ze om. Ook gaan ze af en toe in de was, ze geeft nog al eens wat melk terug en dat wil ik er wel af en toe uit wassen πŸ˜‰ Maar tot nog toe gaat het allemaal goed. Ze straalt als ze koala ziet en het maakt niet uit welke van de twee, dus dat gaat goed 😊

Zie jij een verschil? Ik weet dat de reserve koala aan de achterkant bij het oor een wit steekje heeft omdat ik een wit draadje niet netjes heb afgehecht, maar dat is eigenlijk het enige waarop ik ze uit elkaar kan houden. Job well done dus πŸ˜‰

Heb jij al een een knuffel twee keer gehaakt omdat het de favoriet van een kindje werd? 😊

Liefs,
Mriek

Gebruikte materialen:
Patroon koala lappenpop: uit het boek ‘Gehaakte lappenpoppen 3’ van Sascha Blase van Wagtendonk
Garen koala: SMC Catania 0172

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel πŸ’›


Geef een reactie