Bijzondere Pasen – one big granny a week #15


Wat een bijzondere Pasen was dit. Voor de eerste keer echt eieren gezocht met de oudste (oh zo leuk!), ook in de tuin met dit mooie weer maar natuurlijk ook zonder uitgebreide brunch met de familie. We hebben wel wat familie spontaan op afstand in de tuin op bezoek gehad, maar verder waren we gewoon thuis met ons gezin.

We maakten het speciaal met lekkere ontbijtjes, Paaseieren verstoppen en zoeken en met cakejes bakken! Voor het eerst ook chocolade cakejes (wat cacaopoeder door het vanille beslag gedaan) en de glazuur (licht) geel gemaakt door sinaasappelsap te gebruiken ipv water. Heerlijk om te doen met de oudste beetje bakken. Dat doen we graag de laatste tijd 😊

Jullie nog een mooie Pasen gehad?

Liefs,
Mriek

Project: one big granny a week 2020
Patroon: granny square (klik hier voor een tutorial filmpje), granny square join as you go (klik hier voor een tutorial filmpje)
Garen: Stylecraft Special DK kleur citron 1263
Haaknaald: 6mm

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


Geef een reactie