Sprongen – one big granny a week #13


Ik ga ik 2020 een deken haken door een grote granny square per week te haken (one big granny a week) van restjes Stylecraft Special DK. Dit is de wekelijkse update.

Net als iedereen zijn we heel veel thuis op t moment en hebben we dus ook extra veel tijd met de meiden. En opeens zijn ze allebei grote sprongen aan het maken. De jongste reikt liggend op haar buik naar speeltjes die voor haar neus liggen, houd speeltjes vast en is volop aan het ontdekken. De oudste is binnen de lijntjes aan het kleuren. Ze is er uit zichzelf mee begonnen en ze is er apetrots op!

En ik? Ik ben apetrots op m’n beide meiden! Zo gaaf om de sprongen mee te mogen en kunnen maken. Een zilveren randje in deze tijd.

Liefs,
Mriek

Project: one big granny a week 2020
Patroon: granny square (klik hier voor een tutorial filmpje), granny square join as you go (klik hier voor een tutorial filmpje)
Garen: Stylecraft Special DK kleur 1722 storm blue
Haaknaald: 6mm

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


Geef een reactie