Wie is de mol? – one big granny a week #11


Ik ga ik 2020 een deken haken door een grote granny square per week te haken (one big granny a week) van restjes Stylecraft Special DK. Dit is de wekelijkse update.

Wow, ik had t (volgens mij voor t eerst 😆) goed! Rob is de mol van seizoen 20 van ‘Wie is de mol?’.

10 weken lang waren we op zoek naar de mol. Dit seizoen was hij samen met de kandidaten in China. Het zag er allemaal heel gaaf en indrukwekkend uit. Wel vond ik het erg lastig om de mol te vinden. Het was in eerste instantie meer een gok samen met nog wat verdachten, maar de laatste tijd bleef hij toch als enige over. Ik ben geen diehard Molloot, houd geen molboekje bij maar ik vind t wel leuk om te kijken en mee te speuren 😄

Dus de afgelopen 10 weken had ik t helemaal naar m’n zin met Wie is de mol volgen op tv. En aan het eind had Rik nog een cadeautje omdat Wie is de mol 20 jaar bestaat. Na de zomer komt er nog een seizoen! Dus dit jaar kunnen we 2x naar de Mol speuren 😄 En ik kan je vast vertellen, het wordt een heel speciaal seizoen. Hoe ik dat weet? Dat hoor je later 😉

Liefs,
Mriek

Project: one big granny a week 2020
Patroon: granny square (klik hier voor een tutorial filmpje), granny square join as you go (klik hier voor een tutorial filmpje)
Garen: Stylecraft Special DK kleur magenta, 1084
Haaknaald: 6mm

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


2 reacties op “Wie is de mol? – one big granny a week #11”

  1. Hee, ik vertelde laatst dat ik een tijd niet kon reageren op jouw blogs. Ik heb dat nu weer bij je laatste blog, ik zie ‘geef hier een reactie’ daar niet bij staan, jij wel?
    Ik dacht ik laat het even weten dan heb je er misschien beter beeld op waar het ‘m in zit 🙂

    Wat ik wilde reageren.. Ik ben bijna overgehaald door je om ook eens te gaan pixel halen, dus wie weet 😛

    • Wat raar, ik kan idd ook niet reageren 🤔 Binnenkort maar even induiken hoe dat kan.
      Oeh, is echt heel leuk om te doen! Anders met klein patroon een keer proberen? 😊💛🌷

Geef een reactie