Feest – one big granny a week #10


Ik ga ik 2020 een deken haken door een grote granny square per week te haken (one big granny a week) van restjes Stylecraft Special DK. Dit is de wekelijkse update.

Het is feest! Ik mocht afgelopen woensdag 32 kaarsjes uitblazen 😄 Ik doe niet veel aan m’n verjaardag dit jaar, maar voor de grote zus is het een grote happening. Een stralende ‘Mama je bent jarig!’ en ‘Je stoel moet wel versierd’ maakt het toch wel een feestje. Dus we hebben de stoel versierd, cake gebakken en versierd maar ook lekker buiten gespeeld in de tuin. We sloten de dag af met een pannenkoeken feestje dus het was echt feest!

Maar zoals je op de foto van de week kunt zien ben ik ook bij de kamer van koophandel geweest, made by Mriek staat weer geregistreerd dus daar ga ik achter de schermen hard mee aan de slag! Stay tuned 😉

Liefs,
Mriek

Project: one big granny a week 2020
Patroon: granny square (klik hier voor een tutorial filmpje), granny square join as you go (klik hier voor een tutorial filmpje)
Garen: Stylecraft Special DK kleur 1723 tomato
Haaknaald: 6mm

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


2 reacties op “Feest – one big granny a week #10”

Geef een reactie