Twee tasjes staan klaar – one big granny a week #9


Ik ga ik 2020 een deken haken door een grote granny square per week te haken (one big granny a week) van restjes Stylecraft Special DK. Dit is de wekelijkse update.

De tijd is daar er staan twee tasjes klaar. Het voelt gek en raar, maar toch ben ik er helemaal klaar voor (jammer dat rijmt net niet 😆)

Deze week ging de kleine zus wennen op het kinderdagverblijf en ja ik had het er moeilijk mee. Ik heb haar toch even extra bij me genomen voor we ernaartoe gingen, nog even lekker knuffelen.

Daar aangekomen nog even geknuffeld en toen mocht ze naar haar juf, ik wilde het allemaal niet te ingewikkeld maken. Bij de juf ging ze meteen kletsen en lachen waardoor ik met een goed gevoel weg ging.

Thuiskomen in een leeg huis, dat was gek. Manlief was werken, Sjakie is er niet meer en beide meiden waren op het kinderdagverblijf. Dat is toch wel erg wennen, zeker aangezien de kleine zus en ik 11 maanden onafscheidelijk zijn geweest. Ik vulde de tijd met een uur aan een patroon werken en een uur haken.

Samen met manlief ging ik haar ophalen. Ze ‘zat’ er gezellig bij aan tafel en het was hardstikke goed gegaan. Ik kreeg een big smile toen ze me zag en toen ze daarna manlief zag kreeg hij een net zo grote lach 😄

Aankomende week gaan we voor het echie, m’n verlof zit erop en het normale leven gaat weer beginnen. Met grootse plannen voor made by Mriek, maar daarover later meer 😊

Liefs,
Mriek

Project: one big granny a week 2020
Patroon: granny square (klik hier voor een tutorial filmpje), granny square join as you go (klik hier voor een tutorial filmpje)
Garen: Stylecraft Special DK kleur saffron 1081
Haaknaald: 6mm

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


2 reacties op “Twee tasjes staan klaar – one big granny a week #9”

  1. Oh kan me helemaal voorstellen dat het flink wennen is! Maar het scheelt al als ze het naar haar zin heeft. Leuk idee je restjesdeken! Ben benieuwd hoe groot hij wordt, best groot denk ik 🙂

    • Het is zeker fijn als ze het naar haar zin heeft, al is het bij zo’n kleintje nog lastig te peilen 😉
      1 vierkant is 20×20 cm, dus hij is nu 60×60 😄

Geef een reactie