Ziek en een kruispunt – one big granny a week #7 en #8


Ik ga ik 2020 een deken haken door een grote granny square per week te haken (one big granny a week) van restjes Stylecraft Special DK. Deze keer 2 weken in 1 blog, de reden staat bij week 7.

Week 7

Ziek op bed, op de bank. Hulptroepen ingeschakeld, want met twee kids is het echt een uitdaging om ziek te zijn. Gelukkig inmiddels weer helemaal opgeknapt, al wordt er in huis nog een hoop gehoest en geproest.

Week 8

Een kruispunt, daar sta ik op. Welke kant ga ik op? En hoe kom ik daar? De toekomst zal het leren.

Liefs,
Mriek

Project: one big granny a week 2020
Patroon: granny square (klik hier voor een tutorial filmpje), granny square join as you go (klik hier voor een tutorial filmpje)
Garen: Stylecraft Special DK kleur 1003 aster en lime 1712
Haaknaald: 6mm

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛


4 reacties op “Ziek en een kruispunt – one big granny a week #7 en #8”

  1. He, yes ik kan weer een reactie plaatsen. Ik had dit niet meer in beeld staan.

    Met elk pad kom je op jouw eindbestemming, het ene pad duurt wat langer als het andere. Maar je komt er altijd. Succes ermee, groetjes.

      • Ik had inderdaad de mogelijkheid er niet meer staan. In het verleden heb ik weleens een reactie geplaatst maar ik kon dan bijv jouw reactie of die van een ander niet zien terwijl er dan bij staat ‘2 gedachtes over…’ En dan zag ik alleen die van mij.

        Nu zie ik beide gedachtes, die van mij en daarna die van jou.

Geef een reactie