10 jaar aan de haak geslagen – deel 4


Jeetje, ik haak alweer 10 jaar. Wat vliegt de tijd en wat vind ik het nog steeds leuk om te doen! Al is er wel het nodige verandert in wat ik haak, maar ik zal jullie meenemen met een blik terug in de tijd 🙂
De komende weken deel ik met jullie hoe het begon, tot waar ik nu ben. Mijn haak avonturen die alweer ruim 10 jaar duren en zeker nog niet zijn afgelopen 😀

Wil je de vorige blogs teruglezen? Je kan ze hier vinden.

Druk aan de haak voor een boek

2012, het jaar waar ik druk was met allemaal ontwerpen voor mijn eerste haakboek. In 2010 haakte ik de beren, in 2011 een de dieren die je in mijn vorige post kon zien en in 2012 haakte ik er nog een hoop bij!

Ik vond het wel heel speciaal en gaaf en ongeloofwaardig dat er een boek van mijn hand uit ging komen. Ik was dan natuurlijk ook apentrots!

Granny squares en stokhaken

Na een hoop amigurumi’s in de vorm van dieren cupcakes en Amineko’s was het tijd om even wat anders te haken.

Tijdens het jubileum feestje van Knotten (wolwinkel in Delft) kwam ik in aanraking met stokhaken, ook wel bezemsteel breien. Wat een leuke nieuwe techniek om te leren en om te haken!

Een cowl die ik nog steeds graag draag haakte ik ook in deze tijd. Een regenboog met zwarte naar een patroon die ik zelf bedacht.

Snuggie

Ook zie je hier boven een klein vriendje tevoorschijn komen. Snuggie! Snuggie is een klein wezentje die overal met je mee naartoe kan. Ik haakte hem om met een klein vriendje elke dag mijn dag vast te kunnen leggen. Maar hij is ook een leuk cadeautje en geluksbrenger. Ik ben nog steeds verzot op dit kleine monstertje. Het patroontje is ook nog steeds te bestellen.

Volgende week, boek nummer 2? En de start van mijn pixel haak avontuur.

Liefs,
Mriek

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ❤️

,

Geef een reactie