Back to normal – one big granny a week #2


Ik ga ik 2020 een deken haken door een grote granny square per week te haken (one big granny a week) van restjes Stylecraft Special DK. Dit is de wekelijkse update.

Back to normal – naja wel met een extra kleintje in huis en ik heb nog verlof, maar papa ging weer aan het werk deze week. Dat was wel wennen na 3 weken met z’n allen thuis en ik zag er ook zeker tegen op. Ik moest het thuis alleen redden met twee meiden ipv één inclusief de nachtvoedingen en een peuter die overdag niet meer slaapt.

Ga ik nu een rooskleurig verhaal vertellen van het ging geweldig en wat valt het allemaal mee? Nee, het is pittig. Maar ik wil er ook geen klaag blog van maken. Ik had wel andere verwachtingen. Want van haken komt zo goed als niks terecht 🙈 One big granny a week lukt, maar heel veel meer helaas nog niet.

Maar papa ging dus weer aan het werk, dus moest er getrakteerd worden! Hij dipte lange vingers in gesmolten chocolade en haalde ze door de roze met witte muisjes. Zo had hij in no time een leuke traktatie voor de afdelingen waar hij werkt.

Hier thuis zal het allemaal in de loop der tijd goedkomen en meer tijd om te haken komt ook wel weer. Kwestie van samen wennen en samen groeien ☺️

Liefs,
Mriek

Project: one big granny a week 2020
Patroon: granny square (klik hier voor een tutorial filmpje), granny square join as you go (klik hier voor een tutorial filmpje)
Garen: Stylecraft Special DK kleur 1019 cloud blue
Haaknaald: 6mm

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ❤️


Geef een reactie