100 days of koala – december


Dag 92 van de 100, 13 december 2019 om 2.07 uur is onze dochter geboren πŸ₯°

Het was volle maan, vrijdag de 13e en lekker druk in het ziekenhuis πŸ˜† Gelukkig konden we ‘s ochtends weer naar huis en hebben we echt een top kraamhulp gehad πŸ’› Wel bijzonder hoe snel alle baby dingen weer terugkomen, in het bijzonder de korte nachten πŸ˜†

Maar dit was toch wel de hoogtepunt van afgelopen maand. Niet zo gek denk ik toch?! Denk ook wel de hoogtepunt van afgelopen jaar, naast de positieve zwangerschapstest in het voorjaar natuurlijk. Het blijft een wonder πŸ’•

Maar laten we ook even terugkijken naar de hoogtepunten van mijn hoogzwangere dagen en de eerste dagen met Aline.

We begonnen de maand met pakjesavond, de Sint had zelfs al aan Wuppie gedacht πŸ’• Ik haakte de naamslinger voor Wuppie, maakte de Harry Potter deken af en haakte druk aan Wuppie’s beren deken. Ik wachtte ongeduldig tot ik zou bevallen en daarom nodigden we familie uit voor een spelletjes avond, even wat afleiding van het wachten πŸ˜‰ en het lukte me wel om mijn teennagels nog te knippen met 38 weken zwangerschap πŸ˜†

En toen was ze er, grote zus is een grote hulp en waste graag haar benen en voeten tijdens Aline’s eerste badje. We knuffelen veel tussen de kraamtranen door (en tijdens) en grote zus is maar al te trots op de knuffel die ze voor haar kleine zus heeft gemaakt.

De laatste foto, dag 100, de dag dat de geboortekaartjes binnen kwamen. Ik deel hem nu pas, wilde even wachten tot de post zo’n beetje gearriveerd zou zijn πŸ˜‰ De kaartjes had ik een tijd geleden al gemaakt, dus dat scheelde een hoop werk 😊 En ik heb het niet expres gedaan, maar wel leuk dat de kaartjes van beide meiden ongeveer dezelfde achtergrondkleur hebben 😊

En dit was m dan, 100 dagen met koala. Ik heb getwijfeld of ik verder zou gaan, maar ik vond het erg lastig na de geboorte om leuke foto’s te maken met koala. Wij hebben er ook voor gekozen om onze kinderen niet herkenbaar online te zetten, wat het een nog grotere uitdaging maakt. En het is een bijzondere tijd waar ik ook van wil genieten en niet constant met een camera (en koala) bovenop wil zitten.

Wat ik wel ga doen is one big granny a week. Elke week een grote granny square haken en er een foto bij maken (meer info zie mijn vorige blog). Deze zal ik hier op mijn blog delen vanaf volgende week woensdag 😊

Dankjewel voor het volgen van dit project πŸ’›πŸŒ· Geeft toch een kijkje in m’n leven zo πŸ˜‰ Vond je het leuk? Zou je vaker dit soort projecten willen zien?

Liefs,
Mriek

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ❀️


Geef een reactie