Familie Kerstboom


Een familie Kerstboom? Ja een familie Kerstboom en dan bedoel ik niet een baby boom, peuter boom en twee volwassen Kerstbomen bij elkaar xD Wij hebben als gezin een Kerstboom op papier versierd, onze familie Kerstboom!

Met een kleine baby onderweg/in huis staat er een grote box in de woonkamer. En de Kerstboom? Ja daar is nu helaas geen plek voor. Een klein tafelmodel staat er wel, maar die mooie grote slaan we een jaartje over. Toch leek het mij wel leuk om een grote boom met het gezin te versieren, alleen dan van papier!

We hadden zo’n grote rol papier van Ikea (Mala heet hij) en daar schetste ik een zo groot mogelijke Kerstboom op met potlood.

Daarna trok ik hem over met stift en gumde alle potlood lijnen weg. Zoals je ziet heb ik geen prachtig rechte boom gemaakt, maar het gaat om het idee 😉

Toen was het een kwestie van afknippen van de rol, papier op de grond plakken

en versieren maar! We hadden alle knutsel spullen erbij gepakt, potloden, krijtjes, stempels, stickers, stempel stiften en we hebben alles ook gebruikt. Heerlijk met z’n 3en op de grond liggen tekenen, kleuren en plakken 😄

Het werd een bont geheel, maar wel leuk en lekker kleurrijk. Dit zou wel eens een nieuwe familie traditie kunnen worden, elk jaar zo’n boom versieren met z’n allen! Ik zou dan denk ik wel wat meer Kerst gerelateerde knutsel spullen in huis halen zoals Kerst stempels en stickers om het wat meer Kerst feeling te geven. We hadden lol met z’n allen, daar gaat het om!

En het is nog niet te laat om zelf ook zo’n boom te maken! Geen grote rol papier in huis? Plak papiertjes aan elkaar en maak daar een grote boom op, of misschien heb je nog een oude rol behang liggen waar je hem op kan maken. Stuur mij vooral jullie foto’s of tag me erin op sociale media, ik vind het leuk ze te zien!

Veel fröbel plezier!

Liefs,
Mriek

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ❤️


Geef een reactie