Freeform corner to corner haken


Bij Heartsprinkle op Instagram kwam ik iets nieuws tegen wat mij direct aansprak en ik graag uit wilde proberen: freeform corner to corner haken.

Bij ‘gewoon’ corner to corner haken haak je van hoek naar hoek in een vierkant of rechthoek. Bij freeform corner to corner haken niet en kan je elke vorm maken die je zou willen. In pixels wel te verstaan 😉

Ik ging aan de slag met een simpel hartjes patroon en de uitleg van Heartsprinkle en ik ging aan de slag. Het is even wennen en oefenen, maar al snel had ik de slag te pakken 😊

Dit zijn hartje 3 en 4 die ik haakte. Ja je leest het goed, 3 en 4. Ik haakte ze op elkaar, deed vulling en een rammelkraal in een panty in het hartje, haakte hem verder dicht en zo heb ik nu een rammel hartje voor Wuppie! 💕

Dit was een leuk klein projectje om het freeform corner to corner haken uit te proberen. Leuke techniek, waar ik zeker nog meer mee ga spelen 😄

Liefs,
Mriek

Patroon hart: made by Mriek
Freeform corner to corner techniek: Heartsprinkle
Garen: dubbele draad van restjes katoen naald 2,5/3mm
Haaknaald: 4,5mm

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ❤️


Geef een reactie