Reiswiegje voor Baby Born


Een tijdje terug vroeg ik inspiratie over wat ik zelf kan maken voor de Baby Born pop die mijn dochter voor haar verjaardag heeft gekregen. Ik had het toen al over een reiswiegje zodat ze zelf haar pop van boven mee naar beneden kan nemen (en andersom) en de pop overal kan slapen.

Nou ben ik niet zelf aan de slag gegaan. Ik had de handwerk Piet een brief geschreven zodat hij voor pakjesavond een leuk cadeautje kon maken. Kiana wordt grote zus dus ik vond het wel zo toepasselijk. Handwerk Piet vond het ook een goed idee en ging aan de slag.

Hij pakte een bol knalroze Zpagetti en haaknaald 12 mm erbij nadat hij dit patroon online had gevonden. Hij vertelde mij dat het hard werken was, dat haken met Zpagetti, dat had hij al lange tijd niet gedaan.

Hij wisselde het af met andere projecten en paste het patroon ook wat aan omdat hij anders niet zeker wist of hij wel met 1 bol Zpagetti uit zou komen. De bodem is volgens het patroon t/m toer 8. Daarna haakte hij in de achterste lussen vasten en daarna een aantal toeren vasten om de juiste hoogte te krijgen. Daarna haakte hij de handvaten er meteen aan (zoals ook in het patroon staat) en maakt hij 1 kant iets hoger door ook halve stokjes en stokjes te haken, zodat de baby Born wat meer geborgen ligt.

Ik weet dit allemaal omdat ik hem even heb gesproken 😉

De Baby Born past er perfect in. Dus dit was een geslaagd cadeau 😊

Bedankt handwerk Piet!

Liefs,
Mriek

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ❤️


Eén reactie op “Reiswiegje voor Baby Born”

Geef een reactie