Zelfportret haken


Alweer een hele tijd geleden haakte ik dit zelfportret. Hij wachtte alleen nog op de finishing touch, het koordje om hem aan op te hangen. Ja het houtje zat er al doorheen, alleen nog het draadje om hem op te hangen… Daar heb ik dus gewoon 4 maanden over gedaan 🙈

Maar hij is nu dus af! En ik ben nog zwanger dus dat valt alweer mee 😉

Ik heb hem gehaakt met Stylecraft Special DK in de corner to corner steek. Ik heb dit keer wel de c2c met 2 lossen gehaakt ipv 3 lossen en kleurwissel in het laatste stokje gemaakt om te kijken wat dat voor effect geeft.

Met 2 lossen wordt het haakwerk een stukje strakker dan met 3 lossen. Door de kleurwissels in het laatste stokje te doen (wat voor mij erg wennen was) worden ze wel wat netter en strakker, zoals je goed kan zien bij de broek en trui. Ik weet alleen niet of ik het resultaat perse mooier vind dan met 3 lossen en de originele kleurwissel. Maar zo heeft ieder zijn ding en voorkeuren en heb ik het een keertje uitgeprobeerd 😄

Liefs,
Mriek

Patroon: made by Mriek, wordt volgend jaar verwacht

Garen: Stylecraft Special DK in de kleuren:

  • 1001 white
  • 1002 black
  • 1003 aster
  • 1004 dark brown
  • 1010 matador
  • 1026 apricot
  • 1081 saffron
  • 1084 magenta

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ❤️