Hoera een jongen?!


Je zal wel denken hè?! Zou ik ook hebben als ik weet dat de blogger hoogzwanger is van een meisje en dan een blog post met ‘Hoera een jongen’.

Maar na de ‘jongen of meisje’ slinger wist ik meteen dat ik én een ‘hoera een jongen’ slinger wilde haken én een ‘hoera een meisje’ versie. Leek me ook leuk om in het patroon (dat in 2020 wordt verwacht) als voorbeeld te laten zien. En misschien ook in de toekomst voor promotie doeleinden van mijn patronen ☺️

Maar dit is dus de ‘Hoera een jongen’ versie van mijn slinger geworden. Wat vind je? Ik ben er blij mee. Hopelijk kan hij binnenkort ergens in huis of voor een raam gaan shinen, dat zou ik wel tof vinden aangezien hij hier anders hier in huis in een doos ligt te liggen 😉

Liefs,
Mriek

Patroon pixel gehaakte slinger: made by Mriek, wordt volgend jaar verwacht.

Garen: Stylecraft Special DK in de kleuren:
– 1003 aster
– 1384 sherbert
– 1001 white

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ❤️


7 reacties op “Hoera een jongen?!”

 1. Leuk!
  Wij verwachten in april een jongen!
  Grote zus is al helemaal in de babies

  Overal gaat de babypop mee naar toe.
  Inclusief het wiegen en het niet huilen schatje haha

  Liefs natascha

 2. Super leuk. Ga je bij dit patroon ook alle letters van het alfabet erbij doen zodat je ook de naam er nog onder zou kunnen maken?

Geef een reactie