100 days of koala – november


November was een rare maand met fijne hoogtepunten maar ook met diepe dieptepunten. Ja, echt een maand met highs and lows. Als je me volgt bij @mriekseveryday op Instagram heb je ze al voorbij zien komen, hier op mijn blog nog even een korte samenvatting.

Ik zal maar met het ergste dieptepunt beginnen. Er is kanker geconstateerd bij onze grote, kleine honden vriendje Sjakie. Hij heeft al een tijdje wat vage klachten, maar het loste zich steeds weer op. Paar weken terug zijn we toch naar de dierenarts geweest omdat hij wisselend bleef eten (wel/niet) na wat medicijnen ging het weer even beter tot hij eigenlijk helemaal zijn brokken niet meer at. Terug naar de dierenarts is er bloed afgenomen en een dag later werden we al gebeld dat zijn lever waarden niet goed waren. Weer een dag later hadden we een echo en hebben we even in zijn buik gekeken. Dit zag er heel slecht uit en zit vol kanker bij zijn lever. Hij vond de echo maken bij zijn lever ook echt niet leuk. Dit nieuws was toch wel even heel erg schrikken. Hij kreeg medicatie mee voor de pijn en hij lijkt het er goed op te doen. Hij eet weer dus het is even kijken hoe het allemaal verder gaat lopen.

Verder had ik een CTG omdat de kleine in mijn buik bijna niet bewoog en ik me toch wel heel erg zorgen maakte. Eenmaal aan de apparatuur hoorde ik haar hartje en dat stelde mij al gerust, daarna bouwde ze ook nog eens een waanzinnig feestje in mijn buik 😆 dus gelukkig waren mijn zorgen onterecht. Het was wel fijn dat ik serieus werd genomen door iedereen en er niks aan de hand bleek. Van de week heb ik zelfs nog twee CTGs gehad, bij de controle bij de gyn gaf ik aan dat ze niet veel bewoog en ze stuurde me voor de zekerheid door voor een CTG. Na anderhalf uur bleek dat alles goed was gelukkig, maar wel afspraak voor dag erna voor nog een CTG voor de zekerheid, waar ze accuut weer los ging gelukkig en ik lekker even kon haken ☺️

Ook ben ik verwend door vriendinnen en familie. Ik ben uit eten geweest met vriendinnen en werd later in de maand ook verrast door een babyshower die ik niet aan zag komen 🙈

En toen waren we ook alweer 13,5 jaar samen en 5,5 jaar getrouwd, dus ging manlief en ik voorlopig voor de laatste keer met z’n 2en uit eten. We hebben ervan genoten en weer eens een goed gesprek samen gehad. Dat heb je met een peuter erbij toch minder 😉 Ik ben benieuwd wanneer we hierna weer eens met z’n 2en weg kunnen, we gaan het zien ☺️

Verder ben ik natuurlijk bezig geweest met allerlei voorbereidingen voor de komst van Wuppie zoals bedjes opmaken en de vluchtkoffers pakken. Ik knipte mijn haar af voor het goede doel, versierde rompers met de grote zus en zijn we naar de intocht van de Sint geweest. Het was dus een druk gevulde maand ☺️

En nu is het alweer december! De maand van de uitgerekende datum 😮 Als Wuppie vandaag (1/12) geboren wordt zou dat wel speciaal zijn, dan is het precies dezelfde lengte zwangerschap als bij haar grote zus (37,1 weken) maar ja hoe groot is die kans? In het ergste geval komt ze begin volgend jaar, dan ben ik pas 42 weken, maar ik hoop toch wel dat ik deze maand het bericht kan posten dat onze kleine Wuppie is geboren 😊💕

Liefs,
Mriek

Volg mij op Instagram @Mriekseveryday om niks te missen van dit project.

Nieuwsgierig naar de andere blog post van 100 days of koala? Je vind ze hier.

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel 💛