Amigurumi, Haken, made by Mriek

Lieve kleine koala

Zij is al een tijdje klaar, maar had m nog helemaal niet gedeeld ๐Ÿ˜ฎ Ik heb ook net pas de foto’s gemaakt ๐Ÿ™ˆ Als ik eraan dacht was het al te donker en ook nu zijn ze in de schemer gemaakt ๐Ÿ™ˆ Ach, ik ben niet perfect en een chaoot dus het past wel bij mij ๐Ÿ˜‰

De titel is wel speciaal, want deze koala is voor de grote zus Kiana, waar de koala ook naar vernoemd is (zo speciaal) maar we hebben een zelfverzonnen slaapliedje die begint met ‘Lieve kleine Kiana’ ik hoef het verder niet toe te lichten toch? โ˜บ๏ธ

Het patroon komt uit het boek ‘Rammelaars en knuffels haken voor baby’s‘ van Annemarie Arts en is gehaakt met Durable Cosy Fine waar ik nog nooit eerder mee had gehaakt. Het is een mix van katoen en polyacryl wat hem net wat zachter maakt dan van 100% katoen. Voor een peuter is dat natuurlijk geen probleem, die stopt niet meer alles in zijn/haar mond ๐Ÿ™‚

Wat een leuk setje is het zo samen. De Kiana koala rammelaar en het knuffeltje. De knuffel voor de grote zus en de rammelaar voor de kleine zus. Maar sssst, Kiana heeft ze nog steeds niet gezien en ik ga ze inpakken en bewaren voor als Wuppie is geboren. Ik ga namelijk een kraammand maken voor de grote zus en de kleine zus. Zo kan Kiana elke dag een pakje uitpakken voor haar zusje en voor zichzelf. Hoe wie wat waar zal ik binnenkort in een blog toelichten aangezien nog niet alles klaar is, maar leuk gaat het zeker weten worden (al zeg ik het zelf) ๐Ÿ˜‰

Liefs,
Mriek

Patroon: Kiana koala knuffel uit het boek ‘Rammelaars en knuffels haken voor baby’s’ van Annemarie Arts (gekregen van Wolplein bij de boek lancering)

Garen:
Durable Cosy Fine 237 Fuchsia
Yarn & Colors Must – Have 100 Black (3 dubbel draads voor de neus en ogen)
Yarn & Colors Furry 002 Creme

Fournituren: Knuffel vulling (gekregen van Wolplein bij de boek lancering)

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel โค๏ธ

2 gedachten over “Lieve kleine koala”

  1. Leuk idee die kraammand. Dat is voor grote zus natuurlijk bijzonder leuk.
    Succes met je zwangerschap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s