Buikfoto’s


In 2016 deed ik het ook al, buik foto´s maken met gehaakte vlaggetjes zodat je precies ziet hoeveel weken ik zwanger was. Ik maakte vanaf 8 weken elke 4 weken een foto. Ik had wel spijt van 1 ding, ik ben met 37,1 weken bevallen maar ik had geen foto van 36 weken zwanger gemaakt… En die zwangere buik was daarna niet hetzelfde meer want ik was immers niet meer zwanger, dus daar baalde ik achteraf wel goed van.

In 2016 gebruikte ik het patroon van de corner to corner pixel gehaakte vlaggetjes. Het patroon daarvoor kan je hier vinden.

Dit jaar wilde ik weer zoiets doen, alleen dan met de in stokjes pixel gehaakte vlaggetjes. Zo is het toch bij beide zwangerschappen net anders en dat leek mij wel erg leuk 😀

Wat ik ook leuk vond dit keer is om de foto’s in de babykamer te maken. Zo zie je de babykamer ook vorm krijgen van rommelkamer, naar een nog grotere rommelkamer naar een babykamer 🙂

Ook deed ik steeds mijn haar hetzelfde, in een lage staart over mijn schouder. Zo zie je dat ook nog een beetje groeien tijdens de zwangerschap. Waarom? Omdat ik mijzelf ten doel had gesteld om mijn haar te doneren aan het einde van de zwangerschap. Meer hierover kan je hier lezen. En met 34 weken is mijn haar eraf gegaan, dus week 32 is de laatste met een lange staart 🙂

Ja, ik maak ook fouten xD

En inmiddels ben ik 36 weken zwanger! En ja ik heb de buik foto gemaakt dit keer 😉 Toch bijzonder om zo je buik te zien groeien. En wel gek dat mijn haar op de foto’s ineens een stuk korter is. Daarom had ik de vlecht in de achtergrond nog neergelegd 🙂

En nu is de grote vraag, komt er ook een 40 weken zwanger foto? Ik heb geen idee, maar mocht het zo zijn dan laat ik hem natuurlijk zien 😀

Liefs,
Mriek

Patroon pixel gehaakte slinger: made by Mriek, wordt volgend jaar verwacht

Garen: Stylecraft Special DK in de kleuren:
– 1010 matador
– 1256 jaffa
– 1114 sunshine
– 1263 citron
– 1316 spring green
– 1821 grass green
– 1422 aspen
– 1068 turquoise
– 1084 magenta
– 1001 white

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ❤️