Rompers versieren


Met nog een maand te gaan tot de uitgerekende datum leven we daar wel naartoe. Niet alleen ik, maar het hele gezin.

Voor de grote zus probeer ik wat activiteiten te doen waarbij we samen lekker bezig zijn en ze tegelijkertijd iets voor haar zus maakt. Toen ik zwanger was van de grote zus versierden vriendinnen en familie rompers van maat 50/56 tot maat 86/92. Elke keer als ik weer een nieuwe maat nodig had kwam er weer een romper van de babyshower tevoorschijn en dat vond ik zo onwijs leuk, dat ik dit nu met de grote zus wilde doen.

De textielstiften had ik nog liggen van een projectje van vorig jaar (de vlog daarvan kan je hier bekijken). Ik kan zeggen dat ik erg te spreken ben over de textielstiften van de IKEA, nu een jaar later deden ze het ook nog perfect! De rompers kocht ik bij de Zeeman in maat 50/56, 62/68, 74/80 en 86/92.

Grote zus vond het fantastisch om te doen, want normaal kleuren we niet met stiften en nu wel! 😄 Ik zet de rompers vast aan het karton met knijpers zodat hij goed opgespannen blijft zitten, dit voorkomt doorlopers. Een uitgebreide tutorial hoe ik rompers versier vind je hieronder.

De grote zus tekende een krokodil, hartje met ogen lippen en een mond en een mooie regenboog. Ook kleurde ze een rondje in en maakte ze een paarse zon. Ze was lekker bezig 😄 Ik heb ondertussen ook een romper voor Wuppie versierd, maar die zien jullie later 😊

Zo waren we toch samen een half uurtje zoet en heeft Wuppie de meest unieke rompers, gemaakt door haar grote zus.

Liefs,
Mriek

Deze post is niet gesponsord door Zeeman en/of IKEA. De rompers van Zeeman vind ik fijn in gebruik en zijn verkrijgbaar voor een klein prijsje en ik ben fan van de textielstiften van IKEA.

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ❤️