Harry Potter deken – update na film 6


Allereerst nog de foto’s die jullie te goed hadden. De totaal foto’s van hoe ver ik was na film 5, de orde van de Feniks.

En dan nu door naar deel 6, de Halfbloed Prins 😊

Ik was zo druk aan het haken, dat ik tijdens de film niet eens foto’s heb gemaakt 🙈 Maar zo ver ben ik dus gekomen, de P is deels af en ik was net begonnen aan de 4.

Maar zoals ik in de vorige Harry Potter blog al aankondigde, ben ik lekker verder gaan haken zonder Harry Potter film te kijken. Ik had een lekker muziekje aan en ook nog wel wat programma’s op tv, maar niks Harry Potter gerelateerds. Ik wilde eigenlijk gewoon meters maken en gaan met die banaan, de banner moest af!

En dat is bijna gelukt in een dag. Het pixel haken is klaar, laatste stukje moet nog met wit, maar het was wel mooi geweest voor vandaag.

Nu zit ik alleen in dubio, ik wil graag film 7.1 en 7.2 achter elkaar zien. Daarvoor moet ik nog een weekje wachten (7.2 wordt as maandag uitgezonden en ik neem ze op, dan kan ik lekker de reclames doorspoelen 😉). Aan de andere kant ben ik nu zo ver met de deken dat ik hem graag af wil hebben 🙈 Dus wacht ik nog een weekje of begin ik vast aan de rand?
Ik ben er nog niet over uit. Laat ik eerst dat laatste stukje banner afhaken en de draadjes wegwerken, ik denk dat ik daar ook nog wel even zoet mee ben. En daarnaast liggen er ook nog een hoop andere projecten die schreeuwen om aandacht en ben ik er nog niet helemaal uit wat voor rand ik wil. Naja, ik denk er nog even over na 😉

Liefs,
Mriek

Wil je meer lezen over dit project? Klik dan hier voor de andere blogs.

Patroon: Harry Potter CAL van CraftyRidge
Garen: Stylecraft Special DK
Haaknaald: 6 mm

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ❤️