Harry Potter deken – update na de vierde en vijfde film


Ja je leest het goed, ik heb de vierde en vijfde film gekeken deze week 😊 Het was zoeken wanneer ik aan dit project kon werken afgelopen week. Dochterlief was ziek dus die was meer thuis dan normaal en de Harry Potter films zijn niet echt geschikt voor 3 jarigen 😉 Maar het is gelukt en ik kon film 4 afkijken (want daar was ik vorige week al mee begonnen) en zelfs film 5 in zijn geheel zien 😄

Het lood zakte me tijdens het haken wel redelijk in de schoenen. Na 2 films 3,5 letter gehaakt, hoe ga ik dit project afkrijgen met nog 4 films? De banner is nog niet halverwege de draadjes moeten nog afgehecht en laten we t maar niet hebben over de rand waar je altijd veel langer over doet dan je wilt 🙈

Tijdens film 5 haakte ik stug verder, maar genoot ook van een van mijn lievelings film van de serie. Ik denk dat de combinatie school en wat zich buiten school afspeelt mij enorm aanspreekt. En de muziek, ik ben echt weg van de muziek in deze film 😄

Ik ben inmiddels over de helft met de onderste banner 🥳 Maar ik heb wel besloten dat ik tijdens deel 6 nog haak aan de banner en film 7.1 en 7.2 besteed aan de rand. Dus als de onderste banner nog niet af is na film 6 haak ik zonder film lekker verder.

Wil je meer lezen over dit project? Klik dan hier voor de andere blogs.

Liefs,
Mriek

Patroon: Harry Potter CAL van CraftyRidge
Garen: Stylecraft Special DK
Haaknaald: 6 mm

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ❤️