Ik hou van pixel haken


Maar dat wisten je al als je mij al langer volgt 😉 Houd jij ook van pixel haken? Dan ben ik op zoek naar jou!

Ik ben namelijk een paar weken geleden spontaan de ‘Ik hou van pixel haken’ Facebook groep gestart! De Facebook groep om alles te delen en te vragen over pixel haken 😄

Ik miste een leuke gezellige pixel haak groep waar alle vormen van pixel haken welkom zijn. Dus of je nu pixelhaakt met granny squares, 2 stokjes per pixel, corner to corner, block stitch of een andere steek, dat maakt niks uit. Zolang het maar pixel haken is. Pixel haken is in mijn ogen het inhaken van een afbeelding in je haakwerk. Dat kan dan ook een kussen of deken zijn, maar ook slingers en sjaals kunnen gepixelhaakt zijn.

Ik hoop op een plek waar we elkaar kunnen inspireren en elkaar kunnen helpen. Dit allemaal in een positieve sfeer, dat is wel zo gezellig!

Zin gekregen om ook lid te worden? Klik dan hier en meld je aan! Ik voeg iedereen zo spoedig mogelijk toe 😊

Liefs,
Mriek

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ❤️

, ,